Legyen Ön is az ügyfelünk!

Hívjon minket vagy írjon nekünk!

Elérhetőségek

D-Buli Kft.

Cím: 9771 Balogunyom,
Dózsa György utca 10.
Telefon:
+36-20/928-7116
E-mail:
janostakacs@t-online.hu
satorberbe@gmail.com


Bemutatkozás


Tisztelettel köszöntjük Önt honlapunkon, melynek segítségével szolgáltatásainkról és eszközparkunkról tájékozódhat!

Cégünk, a Vas megyei Balogunyomban működő D-Buli Kft. 2004 óta foglalkozik rendezvénytechnikai eszközök bérbeadásával és komplett rendezvények lebonyolításával.

Tevékenységünket elsősorban Vas megyében végezzük, de eszközkölcsönzési, rendezvényszervezési szolgáltatásainkkal akár az ország egész területén örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Célunk – folyamatos műszaki-technikai fejlesztések révén – a rendezvények komplex kiszolgálása, a megrendelők változó igényeinek kielégítése. Munkánkat a minőség és a megbízhatóság jegyében végezzük.

A sátor bérbeadás mellett természetesen mindennemű kiegészítő szolgáltatást is vállalunk: esküvői sátrak, rendezvénysátrak, nagyméretű sátorrendszerek helyszínre szállítását, összeállítását és bontását, berendezését, fűtését, világítástechnikai és egyéb kapcsolódó feladatok elvégzését igény szerint.

Lehet szó akár kisebb rendezvényről, akár nagyobb fesztiválról, minden esetben optimális megoldást kínálunk Önnek annak érdekében, hogy rendezvénye mindig sikeres legyen.

Partnereink véleményét kiemelten fontosnak tekintjük, a visszajelzések figyelembe vételével igyekszünk szolgáltatásaink színvonalát még magasabbra emelni. Megrendelőinkkel mindig személyes kapcsolat kiépítésére törekszünk; hisszük, hogy ez az alapja a sikeres együttműködésnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a megadott elérhetőségeinken – telefonon, e-mailben vagy honlapunk kommunikációs űrlapján keresztül – keressen fel minket! Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseire készséggel válaszolunk! Forduljon hozzánk bizalommal!
Vissza az előző oldalra!
D-Buli Kft. - Magyar