Legyen Ön is az ügyfelünk!

Hívjon minket vagy írjon nekünk!

Szolgáltatások


Rendezvénysátrak, partysátrak és kiegészítőik bérbeadása

Szabadtéri rendezvényekhez (falunapokhoz, esküvőkhöz, vásárokhoz, kiállításokhoz, sporteseményekhez, nyári táborokhoz, véradáshoz, stb.) tökéletes megoldást kínálunk.

Részletek

Zenei műsorok értékesítése

Cégünk a Delta zenekar Vas megyei koncertjeinek kizárólagos szervezője.

Részletek

Rendezvénysátrak, partysátrak és kiegészítőik bérbeadása


Szabadtéri rendezvényekhez (falunapokhoz, esküvőkhöz, vásárokhoz, kiállításokhoz, sporteseményekhez, nyári táborokhoz, véradáshoz, stb.) tökéletes megoldást kínálunk: válassza a mi rendezvénysátrainkat, partysátrainkat, mozgóbüféinket, kiegészítő felszereléseinket.

Ha minket választ, nem kell a teremfoglalás miatt aggódnia. Sátraink bárhol elhelyezhetők, és tökéletesen illeszkednek bármilyen környezetbe, legyen az erdő, mező, síkság, vagy akár egy magánház udvara.

Ha minket választ, nem kell rettegnie az erősebb széllökésektől sem, és a komor felhők láttán nem kell pánikszerűen összepakolnia. Sátraink a komoly viharoknak is ellenállnak, és a vízhatlan sátorponyva az eső elvonultával percek alatt megszárad.

Ha minket választ, Önnek csupán egyetlen feladata van: megmutatni, hová kerüljön a sátor. A többi a mi dolgunk. Felépítjük rendezvénye helyszínét: összeállítjuk a sátorszerkezetet, összerakjuk a sátoraljzatot, felhúzzuk a ponyvákat, és a sátrat még be is rendezzük. Ha úgy kívánja, még a dekorációban is segítünk. Ha mobilszínpadra, sörpadokra és asztalokra van szüksége, ránk abban is számíthat.

Válasszon minket: www.satorberbe.hu / www.satortechnika.hu

Írjon nekünk, vagy hívjon minket a +36-20/928-7116-os telefonszámon!

Számítunk a bizalmára!

 
Vissza az előző oldalra!
D-Buli Kft. - Magyar